Beskrivelse
Lækker stikkelsbær syltetøj med smag af “gamle dage”. Bærrene kombineres med danske æbler, der bliver plukket i lokale haver og på økologisk landbrug.
Syltetøjet smages nænsomt til med økologisk rørsukker og tilsættes Siciliansk citronsaft for konservering og smag/syre. Til sidst anvendes en anelse vanilje, der kommer fra et familiedrevet landbrug på det nordlige Bali. Dyrket naturligt og uden brug af sprøjtemidler.
Syltetøj med stikkelsbær smager fantastisk og er perfekt til det lune brød, gode oste eller charcuteri. Det er velafbalanceret, så det fremstår frisk og let syrlig i smagen.
Alle produkter fra Bruuns Baghaver, er håndlavet og hjemmelavet efter familiens egne traditioner. Det bedste fra naturens skatkammer bliver håndplukket og anvendt i produktionen.
HVAD ER FORSKELLEN PÅ SYLTETØJ OG MARMELADE?
En væsentlig forskel er indholdet og mængden af frugt. Syltetøj skal indeholde min. 45% hel frugt eller frugtstykker og har ofte en tyndere konsistens end marmelade.
Marmelade laves på frugtpuré og skal kun have en frugtmængde på min. 35%. Marmelade har ofte en mere geléagtig og tykkere konsistens end syltetøj.
Morfars Værksted tilbyder også sennep med frugt eller bær fra Bruuns Baghaver. Dem kan du se HER
Indhold “Bruuns Baghaver, Syltetøj Stikkelsbær”:
61% Stikkelsbær, 19% æble, rørsukker, citronsaft, vanilje, pektin
Opbevaring: Mørkt og køligt. Efter åbning i køleskab v. 5 grader (4 uger)
BRUUNS BAGHAVER
Bag Bruuns Baghaver står ejer Carsten Christian Bruun, der grundlage firmaet i foråret 2022. Det er Carsten der står for udvikling og produktion af produkterne.
Som integreret del af virksomheden, hjælper både Carstens mor og to børn med alt fra plukning, præservering, visuel identitet, kommunikation og salg.
Carsten fortæller:
“Vi er en familie med en passion for det gode håndværk og naturens skatkammer. Vi anvender skånsomme fremstillingsprocesser og alle vores produkter er fremstillet her i Danmark.
Vi tilstræber at indholdet i vores produkter er økologisk og så lokalt som muligt. Det er derfor vigtigt for os at vide, hvor de enkelte ingredienser kommer fra og om muligt er økologiske.”
Den vanilje der tilsættes i Bruuns baghavers produkter bliver dyrket uden brug af sprøjtemidler, på et familiedrevet landbrug på Bali. Hvert år besøger Carsten familien på Bali, tilser landbruget og køber vaniljen med hjem til Danmark. På den måde støttes de lokale producenter og deres økonomi sikres.
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.