Bag PastaRiget står ægteparret Susanne og Finn, der bor på -og driver gården Frennegaard i Svaneke på Bornholm.
Finn dyrker markerne og Susanne producerer pasta ud fra Italienske håndværksmæssige traditioner, på dyrket durumhvede fra Frennegaard. Det eneste sted i Danmark, hvor der dyrkes durum mel.
Den prisbelønnede pasta er fantastisk velsmagende og særligt mættende pga. de tilsatte æg. Til alle smagsvarianterne af pasta, tilbyder PastaRiget desuden en oliebaseret pesto der vendes i den nykogte pasta. Igen inspiration fra Italien, for at øge smagsnuancerne yderligere.
At der kan dyrkes durumhvede på Bornholm, skyldes de mange solskinstimer og det særlige klima på Bornholm. Ud over durum, dyrkes også Manitoba hvede og andre mere almindelige danske sorter.
PastaRiget tilbyder også brødblandinger af eget mel, samt lækre krydderiblandinger med egne dyrkede krydderurter.
Vi bruger cookies, for at give dig den bedst mulige oplevelse af vores webside. Ved godkendelse accepterer du brugen af cookies. Mere information
Cookie-indstillingerne på dette websted er angivet til "Tillad Cookies" for, at give dig den bedst gennemgang og oplevelse af siderne. Hvis du fortsætter med at bruge webstedet uden at ændre dine Cookie indstillinger eller du klikker på "Accepter" nedenfor så samtykke du til dette.