Beskrivelse
Sæt tænderne i en lakridskonfekt Ærøstang med chokolade fra HATTESENS KONFEKTFABRIK , og du bliver overrasket over et bombadement af smag.
Claus Hattesen har gentænkt og udviklet lakridskonfekt med fantastisk smag. Med få råvarer af høj kvalitet og en perfekt sammensætning – opnås den forrygende smag, allerede fra første bid.
Prøv en lakridskonfekt Ærøstang med chokolade og du vil ikke fortryde 🙂
Hattesens konfektfabrik arbejder ud fra devisen om: Mindre sukker – mere smag! Det er “kvalitets-guf” med fokus på råvarerne. Lakridsen er kogt på fuldkornsrismel, hvilket giver en glutenfri lakridskonfekt.
Vil du også prøve smagsvarianten Ærøstang med lakrids – så KLIK HER
Indhold i “Hattesens Konfektfabrik, Ærøstang, Chokolade” :
Sukker, Glucose, Invertsukker, Rismel/Rismjöl, Rå lakrids, Kakao, Chokolade (70%), Kokosfedt, Kakaosmør, Fortykningsmiddel: Carrageenan, Salt, Anisolie.
Nettovægt: 27 g
Opbevares mørkt, tørt og ikke for varmt. Nydes ved stuetemperatur
Bemærk: Konfektstængerne er fremstillet af naturlige råvarer. Derfor kan de variere i smag og farve fra produkt til produkt.
Næringsindhold pr 100 gr.:
Energi (KJ/kcal): 1591 KJ / 381 Kcal
Fedt (g): 3,7
Mættede fedtsyrer (g): 2,6
Kulhydrat (g): 84,4
Heraf sukkerarter (g): 61,1
Kostfiber (g): 0,9
Protein (g): 1,7
Salt (g): 0,1
HATTESENS KONFEKTFABRIK
På Hattesens Konfektfabrik produceres eksklusiv og prisvindende lakridskonfekt. Claus Hattesen fra Ærø, har gentænkt den traditionelle lakridskonfekt, hvor smagen er i højsædet.
I 2016 begyndte salget af den nu prisvindende håndlavede lakridskonfekt, efter godt 3 års udviklingsarbejde fra tanke til endelig produktion.
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.