Beskrivelse
Prøv en brødblanding med mørk Manitoba hvede, og lad duften af nybagte boller brede sig i hjemmet næste morgen.
Gør din brødbagning nem og overskuelig med denne melblanding. Tilsæt kun vand til blandingen af mel og den medfølgende tørgær. Ælt gerne dejen på maskine og du slipper for dej på fingrene. Den færdige dej sættes til hævning natten over på køkkenbordet. Følg bagevejledningen på posen – lettere kan det ikke være.
Det særlige ved melsorten Manitoba er det høje indhold af gluten. Gluten er med til at gøre brød luftigt og give en sprød skorpe.
Manitoba hvede dyrkes på Frennegaard i Svaneke på Bornholm, som det eneste sted i Danmark.
Hver pose brødblanding mørk Manitoba, giver 16 boller eller 1 brød.
Indhold i “PastaRiget, Brødblanding Manitoba, 700 g”:
Manitobahvedemel, fuldkornshvedemel, havregryn, sesamfrø, salt, gær, hvedemalt
Netto vægt: 700 g
PASTARIGET
Bag PastaRiget står ægteparret Susanne og Finn, der bor på -og driver gården Frennegaard i Svaneke på Bornholm. Foruden at dyrke Manitoba hvede, dyrkes der også durum mel og andre mere almindelige danske sorter.
Finn dyrker markerne og Susanne producerer, ud over brødblandingerne – også den mest fantastiske og prisbelønnet pasta. Desuden de tilhørende pestoer og krydderiblandinger.
At der kan dyrkes durumhvede på Bornholm, skyldes de mange solskinstimer og det særlige klima på Bornholm.
Hos Morfars Værksted kan du foruden brødblanding med mørk Manitoba, også finde et par varianter af den prisvindende pasta, pesto og krydderier fra PastaRiget.
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.