Beskrivelse
Nyd en Chokoman chokoladebar af Valrhona chokolade. Det er kunstchokolade i form af en eksklusiv og håndlavet chokoladebar, der er nænsomt bearbejdet af kvalitets chokolade.
Chokoladebaren er perfekt, når du vil forkæle dine smagsløg. Eller når der skal serveres lidt sødt til kaffen. Den fungerer også godt som en lille lækker gave, til en du har kær. En der sætter pris på god chokolade!
Kunstchokoladen findes i 3 smagfulde varianter. Vælg imellem Karamel – med chokolade dulcey, Orangeknas – med mælkechokolade eller Lakrids – med hvid chokolade.
Hos Morfars Værksted, er vi glade for at kunne tilbyde den delikate og velsmagende “kunstchokolade”:
– til salg som enkelt styks
– til salg sammen med andre delikatesser
– som supplement sammen med en håndlavet skål eller kop af keramik, samt
– i vores særlige og unikke gavekurve
For inspiration – gå til vores udvalg af danske håndlavede delikatesser KLIK HER
Vil du se vores udvalg af håndlavede kopper og krus, så finder du dem HER 🙂
“Chokoman, chokoladebar Valrhona 33 g”:
Vægt: 33 g
Indhold:
Karamel (dulcey chokolade): kakaosmør 35%, sødmælkspulver, skummetmælkspulver, valle(mælk), sødmælk, glukose, smør (mælk), kakaomasse, emulgator: lechitin fra solsikke, naturlig vaniljeekstrakt. Kan indeholde spor af nødder og soja.
Orangeknas (mælkechokolade): kakaosmør 40%, sødmælkspulver, sukker, kakaobønner, rørsukker, cornflakes, orangeolie, naturlig vaniljeekstrakt, emulgator: lechitin fra solsikke, bygmaltsekstrakt, orange farve (E104, E124, E341) . Kan indeholde spor af nødder og soja.
Lakrids (hvid chokolade): Sukker, kakaosmør 35%, sødmælkspulver, lakridsekstraktpulver, lakridsgranulat, emulgator: lecithin af solsikke, naturligt vaniljeekstrakt, sort farve (E153, E124, E133, E104, E341). Kan indeholde spor af gluten, nødder og soja.
Opbevaring: Mørkt og bedst ved temperatur 12-20 grader
CHOKOMAN
Chokoman.dk drives af Jørgen Gornitzka fra Sorø. Chokoman tilbyder primært kurser i kunsten at fremstille fyldt chokolade eller flødeboller. Desuden chokoladesmagninger som events, under mottoet “Kurser der smager af mere”.
Jørgen afholder over 100 kurser årligt, både for private og i firmaregi. Og så er han Danmarks eneste fuldtids underviser i chokolade….
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.